2.8.11

Пивофестот во Прилеп


Откако лани бев на Пивофестот во Прилеп решив повеќе да не го промашувам. Супер е. Многу опуштено, широко, средено, баш екстра. Оваа година малку и снимав за да си ја испробам камерата. Малку ми се тресат рацете, ама тешкичка е кога се држи високо крената, над главите на публиката. Ова ми е и прва снимка што ја ставам на youtube... па и не е така лошо :)

2 comments:

  1. Music; people more of a humanist endeavor. TFS:))

    Türkiye'den selamlar size...

    ReplyDelete
  2. Поздрав до Турција од Македонија :)))

    ReplyDelete