20.5.09

Покана за хуманитарна претстава

Утре, на 21.5.2009 од 20.00 часот во Младинскиот културен центар учениците од СГГУ „Здравко Цветковски“ ќе ја изведуваат претставата „Шмизла“ од Сашо Тасевски.

Картите имаат симболична цена од 50,00 денари, а средствата што ќе се соберат ќе се донираат во СОС Детското село.

2 comments:

  1. Bravo, super blog, super humanitarna ideja!
    Samo napred!

    ReplyDelete
  2. Prodolzete,ve poddrzuvame.

    ReplyDelete