10.6.09

10 јуни

КООООНЕЧНО!
Заврши учебната година!
Завршија здодевните часови, страшните испрашувања, тестови, писмени работи...
Завршија и големите одмори, дружењето со клас, играњето на училишниот компјутер, бегањето од часови и пиењето кафиња по соседните кафулиња.
ГУЦ цело лето ќе биде како што беше денес попладне - празен!
и запечен од жешкото скопско сонце...

Сепак, така е само за учениците од прва, втора и трета година.
За матурантите утре е тежок ден - се одржува првиот испит од државната матура: мајчин јазик и литература. Со среќа!


No comments:

Post a Comment