26.6.09

Планови за одмор

Во училиште стивнува работата. Поминаа испитите од државната матура, поминаа и поправните испити, уште да помине уписот во понеделник и вторник, па ќе може да почнеме да размислуваме за одмор.
Моето мислење за одмор на некои места може да го видите тука, зашто на овој училиштен блог не е фер да си го кажувам сопственото мислење.
Сепак, не е лошо да погледнете што другите мислат за нас:
безбројно,
а понатаму изберете си сами...

No comments:

Post a Comment