4.6.09

МАССУМ - од поинаков агол

Повелете на поинакво доживување на МАССУМ!

Сменете го аголот!


Уживајте во музиката на фотографиите...


(чудна гравитација)


(„силна концентрација“ - јазикот секогаш помага)

(во потрага по лицето)

Друга приказна е различното доживување на пехарите...
Со гордост...




Како љубовен предмет...


или еротски...



или за развивање бицепси...



а многу ретко, скромно...



некому, пак, се му е...



... или песна и игра ...


МАССУМ е забава, дружење, промовирање,

и чудење (што е ова, што барам јас овде? - види го дечкото десно)


А, ако ви фали некој на часови - без грижа, тука е!



И ова е МАССУМ, затоа, дојдете повторно!




Виновник за доживување на овие фотографии е дечкото позади пивото...




1 comment:

  1. Супер сте.ама таа првата(која и да е) е најсупер.Браво за наградите.

    ReplyDelete