22.9.09

Бајрам

Во нашето училиште традиционално професорите Албанци честат баклава за Бајрам.
И оваа година тепсијата беше полна, а нашите домаќини од срце им делеа на сите.

Уште еднаш, честит нека ви е Бајрам, и за многу години.

No comments:

Post a Comment