25.3.10

Хуманитарно, она што беше за 8 Март

Сликиве ми стојат аплоудирани неколку дена, и се мислам што да напишам...
Се што ќе напишам е излишно...
Само сосем кусо, за ова семејство ги собиравме средствата од нашата акција на 8 Март.За шесте дечиња, и за девојчето на кое му е потребна операција...
Поздрав, и со среќа...

1 comment:

  1. НЕ, ЗА ОВИЕ НЕ ТРЕБА ЛЕБ, НЕ ТРЕБА ПАРИ, НЕ ТРЕБА ОБЛЕКА... БАШ ДОБРО ЖИВЕАТ... ВАЖНО ЌЕ ГЛЕДААТ ЛАВОВИ И СПОМЕНИЦИ И ФОНТАНИ НА ПЛОШТАДОТ.
    ЗА ОВИЕ ЛУЃЕ ТРЕБА ЗДРАВЈЕ, ДОМ, ТРЕБА ХИГИЕНА...
    МАЛКУ.... НЕКА РАЗМИСЛАТ НЕКОИ.....

    ReplyDelete