4.4.10

Клаустрофобија (?)

Маврово... прекрасно, широко, сончево, со воздух кој посакуваш да го јадеш. Се е убаво, освен моето чувство на клаустрофобија. (???)
Без најшироко отворениот прозорец - интеренетот, во Маврово се чувствувам како да сум во најзатворената дупка.
Штета.

2 comments:

  1. Епа ете што ти прави гратис лап-топ (од Владата)... (а интернететот ваш)...
    Ама, затоа СИГУРНО имавте некоја прекрасна книга...

    ReplyDelete
  2. За жал, гратисот не ми врши работа, па ми стои во фиока, а за книги - да, ама без нет ништо.

    ReplyDelete