6.4.10

Ај, уште еднаш (многу кусо...)

Ако некој има желба да ја прочита „Тајната историја“ може тука да ја преземе во пдф формат. Фуснотите во книгата се допишувани од господинот Ристо Ивановски кој, меѓу другото, ја препишал целата книга. (Не би било лошо да ги ѕирнете фуснотите и забелешките по книгата?!)

No comments:

Post a Comment