12.2.10

Роденден 2

После денешниве пораки на фејсбук може и да го променам моето мислење за родендените. Сепак, убаво било тоа што многу луѓе те полнат со позитивна енергија, па после тоа и не мора да глумиш дека си среќен, туку стануваш среќен.
Жал ми е што тргнувајќи од себе избегнував да честитам родендени за да не ги замарам луѓето, ама од сега нема да пропуштам ниту една честитка.
Фала им на сите што ми го направија денов поубав, да зрачам со уште повеќе љубов, фала му на Павле за книгата (зашто со тоа покажа колку ме познава), и на сите со интересните и иновативни пораки, линкови и сл.

1 comment:

  1. Баш се радувам што сте си поминале убаво за роденденот. Секоја година, се поубаво и поубаво да си чекате.

    ReplyDelete